Skip to main content

Bunicuţ, ucis în faţa casei! O maşină scăpată de sub control l-a izbit în plin, pe bărbatul care stătea pe o bancă

Accident cumplit, provocat de un şofer de 29 de ani, din Ungaria, care a pierdut controlul asupra maşinii şi a părăsit şoseaua.

S-a întâmplat aseară, pe raza localităţii Abram, din judeţul Hunedoara, în timpul unei manevre de depăşire.

Mai precis, tânărul din Ungaria, care se deplasa către municipiul Marghita, a vrut să depăşească maşina din faţă şi a pătruns pe contrasens, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Autoturismul a ajuns pe marginea stângă a drumului, unde un bărbat de 72 de ani stătea pe banca din faţa porţii.

Omul a fost efectiv spulberat de maşină, astfel că medicii care au ajuns de urgenţă la locul accidentului, nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

Şoferul din Ungaria este acum cercetat pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii urmează să stabilească exact, toate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.