Skip to main content

Veste bună pentru timișoreni! Se fac plățile pentru ajutorul de încălzire și a suplimentului pentru energie

Direcţia de Asistenţă Socială Timișoara anunță că începând de astăzi va începe să facă plățile pentru ajutoarele de încălzire și a suplimentului pentru energie.

Sumele sunt pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.

Plata ajutoarelor se face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate în original sau cu împuternicire notarială, la sediul situat în bd. Regele Carol I nr.10, după cum urmează:

Marți, 02.07.2024, între orele 12.00-15.00

Miercuri, 03.07.2024, între orele 08.00-15.00

Joi, 04.07.2024, între orele 08.00-15.00

„Facem precizarea că ajutorul pentru încălzirea locuinței se plătește pentru cererile înregistrate în perioada 22 aprilie- 17 mai 2024. Plata suplimentului pentru consumul de combustibili solizi şi/sau petrolieri este aferentă lunii mai 2024”, transmite DAS Timișoara.

 Pentru cererile preluate după data de 17 mai 2024, plata suplimentului pentru energie se va efectua în termen de 30 de zile de la data transferului de la bugetul de stat către bugetul local a fondurilor necesare, dată care va fi adusă la cunoștință.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.