Skip to main content

A plecat în toiul nopţii de acasă, iar de atunci, parcă a intrat în pământ! Familia unei copile din Timişoara îţi cere ajutorul

Poliţiştii timişoreni de la Investigaţii Criminale Timiș fac cercetări pentru a găsi o fată de 15 ani, care a dispărut fără urmă, iar parinţii se tem acum, de ce ceste mai rău.

Familia a anunţat Poliţia după ce copila a plecat de acasă, nu s-a mai întors, iar rudele nu pot să o contacteze.

CITEŞTE ŞI: De mâine începe o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu produse alimentare! Vizate sunt persoanele cu dizabilități și alte categorii vulnerabile

Poliţiştii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea fetei, astfel că cei care au informaţii utile, sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiat secţie de Poliţie.

Beatrix Roszalind Vas a plecat de la locuinţa familiei din Timişoara, azi-noapte la ora 03:10.

Are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 metri, 50-60 de kilograme, păr scurt brunet, ochi căprui, față rotundă, corpolentă.

Când a plecat de acasă purta blugi negri, tricou alb și geacă albastră.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.