Skip to main content

De mâine începe o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu produse alimentare! Vizate sunt persoanele cu dizabilități și alte categorii vulnerabile

Începând de mâine, Primăria Timişoara, prin Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie pachetele cu produse alimentare, provenite din stocurile de intervenţie comunitară.

Vor beneficia persoanele cu dizabilități gradul I și II (grav și accentuat), precum și alte categorii vulnerabile.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se face în limita stocului disponibil, din locația situată pe strada Lorena nr. 35, doar pentru persoanele cu domiciliul/reședința pe raza municipiului Timișoara, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și certificatul de încadrare în boală, sau documentele doveditoare situației de vulnerabilitate, după caz.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială precizează că, un pachet cu alimente cântărește aproximativ 25 de kg.

De asemenea, până acum a avut loc distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele beneficiare de venit minim garantat, respectiv alocație pentru susținerea familiei, în cadrul POAD 2022-2023.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.