Skip to main content

De mâine începe o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu produse alimentare! Vizate sunt persoanele cu dizabilități și alte categorii vulnerabile

Începând de mâine, Primăria Timişoara, prin Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie pachetele cu produse alimentare, provenite din stocurile de intervenţie comunitară.

Vor beneficia persoanele cu dizabilități gradul I și II (grav și accentuat), precum și alte categorii vulnerabile.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se face în limita stocului disponibil, din locația situată pe strada Lorena nr. 35, doar pentru persoanele cu domiciliul/reședința pe raza municipiului Timișoara, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și certificatul de încadrare în boală, sau documentele doveditoare situației de vulnerabilitate, după caz.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială precizează că, un pachet cu alimente cântărește aproximativ 25 de kg.

De asemenea, până acum a avut loc distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele beneficiare de venit minim garantat, respectiv alocație pentru susținerea familiei, în cadrul POAD 2022-2023.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.