Skip to main content

A rămas mai puțin de o săptămână până la District23, cel mai mare festival din Timișoara!

În mai puțin de o săptămână District 23, festivalul format din unirea a trei festivaluri timișorene: Flight Festival, VEST FEST și Magnetic, își vă deschide porțile pentru publicul larg.

Un line-up artistic impresionant, din mai multe zone muzicale, cu artiști precum: Rag’N’Bone Man, B.U.G. Mafia, Hedex, Nane, Clean Bandit, Subcarpati, Camo & Krooked, Tom Odell, Delinquent Habits, The Prototypes și mulți alții care vor acoperi genuri precum: pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, chiar și muzică retro care vă avea o scenă dedicată în totalitate, este principalul atu al District23.

Festivalul se vă desfășura în intervalul 16:00 – 05:00 vineri și 14:00 – 05:00 sâmbătă și duminică.

Pe lângă muzica diversă, cu artiști consacrați la nivel internațional și national, festivalul vă beneficia de multe activități și zone specifice precum: zonă dedicată copiilor, zone de ateliere de făurit caval sau instrumente tradiționale, ateliere de rime și improvizație, zonă de junglă urbană sau piscină supraterana, activități precum zboruri cu avionul, ridicări cu balonul cu aer cald sau roata panoramică instalată în perimetrul festivalului.

Zona culinara vă cuprinde nu mai puțîn de 25 de truck-uri de mâncare, oferind o diversitate culinară pe gustul oricărui participant.

Accesul către festival și din festival către oraș vă fi asigurat atât cu autobuz supraetajat, cât și cu mijloacele de transport în comun, puse la dispoziție în baza parteneriatului cu STPT, curse care vor fi gratuite pentru participanții la festival.

Abonamentele de 3 zile vor fi disponibile spre cumpărare până în data de 15 iunie, ora 23:59, urmând că din data de 16 iunie să fie disponibile doar biletele pe o singură zi de festival, la intrarea în eveniment.

Bilete disponibile AICI. District23 este evenimentul ce a unit unele dintre cele mai importante festivaluri din Timișoara, în anul în care orașul este Capitala Europeană a Culturii, cu scopul de a crea un eveniment măreț, ce se întâmplă o singură dată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.