Skip to main content

5 firme, interesate să finalizeze Centura de sud a Timişoarei! Urmează desemnarea câştigătorului

Astăzi, la DRDP Timișoara, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de “Execuție a lucrărilor din cadrul obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – rest de executat”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

– AUTOMAGISTRAL-PIVDEN (Ucraina);

– Asocierea DUNA GROUP INTERNATIONAL Kft (lider de asociere) – DUNA CONSTRUCTII RO SRL (Ungaria – România);

– Asocierea MAXAGRO CENTER SRL (lider de asociere) – DRUMURI SI PODURI BANAT S.R.L. – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS SA – DIMEX-2000 COMPANY SRL (România – Spania);

– Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – TEHNOSTRADE SRL – SPEDITION UMB (România);

– Asocierea SUPER CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – BAUERHOF AGROBANAT SRL – ROSTDORSTROY SRL (România – Ucraina).

Varianta de ocolire Timișoara Sud are o lungime de 25,69 km și o valoare estimată a contractului de 394.100.430,00 Lei, fără TVA.

CITEŞTE ŞI: A fugit de poliție și și-a abandonat mașina pe câmp! Șoferul a fost prins după câteva zile și a ajuns în spatele gratiilor

Durata contractului va fi de 72 de luni, din care 12 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

La data rezilierii contractului anterior, în decembrie 2022, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele depuse.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.