Skip to main content

FOTO 30 de ani de excelență în afaceri! Cele mai performante firme din Timiș, premiate la Topul Firmelor! Au fost acordate și premii speciale

CCIA Timiș a organizat cea de-a 30-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Gala aniversară a avut loc seara trecută la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

La eveniment a participat și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban care a ținut un discurs în care i-a felicitat pe agenții economici din județ pentru aportul adus economiei românești.

Eveniment simbol al elitei afacerilor timișene, ediția de anul acesta a marcat 30 de ani de când Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și întreg sistemul cameral din România organizează cel mai important eveniment de business care celebrează excelența în afaceri.

Realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, pe baza informaţiilor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2022 a reunit 14.649 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 37.330 care au depus la timp bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, au fost evidenţiate 1.873 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare – Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Totodată, 160 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Diploma de Onoare și Trofeul „30 de ani de Excelență în Afaceri” va fi acordat unei firme, membră a CCIA Timiș încă de la înființare în 1991, care a reușit timp de 30 de ani să își mențină locul pe podiumul învingătorilor.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde diplome aniversare și premii speciale unor companii de elită pentru realizări de excepție.

1. Trofeul „30 de ani de Excelență în Afaceri” – GRAFOPRINT, Radu DIMECA, fondator
  Înmânează:  Florica CHIRIȚĂ, Președinte CCIAT + Mihai DARABAN, Președinte Camera de Comerț și Industrie a României
2. Trofeul de Excelență pentru Promovarea Produselor Românești – PROFI ROM FOOD, Călin COSTINAȘ, Director General adjunct
    Înmânează: Alfred SIMONIS, Presedinte Camera Deputatilor
3. Trofeul de Excelență pentru Parteneriat Strategic – Clinicile MEDICI’S, dr. Adrian BĂDESCU, fondator
    Înmânează: Sorin ANDREIANA, Redactor Șef revista CAPITAL
4. Trofeul de Excelență „Performanță în Diversitate”  – CONS ELECTRIFICAREA INSTAL, Horațiu RADU și Eleodor COPTIL ,asociați
    Înmânează: Ovidiu SILAGHI, Secretar General Camera de Comerț și Industrie a României
5. Trofeul de Excelență pentru Multi-Branding Integrat – B & B Collection, Daniela BÂNDA, Director General și Mădălina DIACONU, Director Marketing
    Înmânează: Maria GRAPINI, europarlamentar

Premiile speciale sunt oferite de CCIAT unor companii pentru merite deosebite, în afara clasamentului Topul Firmelor care este unic și unitar la nivel național si care cuprinde: locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate + Trofeul de Excelență acordat companiilor care timp de 10 ani consecutiv s-au clasat pe primele trei locuri.

Totodată, în cadrul Galei au fost premiate și primele angajate ale Camerei de Comerț, Florica Chiriță, actualul președinte, dar și Rodica Olinic.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș este disponibil pe: https://top.cciat.ro/.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.