Skip to main content

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Gala aniversară a avut loc la Opera Națională Română din Timișoara și au participat cadre militare și personal medical din județul Timiș si județele învecinate.

În acordul muzicii militare au fost intonate Imnul Național și Imnul SMURD. Printre invitații s-au numărat și reprezentanți ai autorităților publice locale și ai structurilor cu atribuții în domeniul medical, precum și inspectorii șefi ai inspectoratelor județene învecinate.

Raed Arafat, cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă nu a lipsit de la eveniment.

Astăzi am avut onoarea si plăcerea de a participa la aniversarea de 25 ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD din județul Timiș. Am întâlnit colegi, prieteni, și oameni minunați, care au pus umărul la dezvoltarea acestui serviciu în județul Timiș si în alte județe din România. În sală erau pompieri, medici, asistenti, voluntari, personal al Serviciului de Ambulanta si Salvamont, precum si oficialități și fosti pompieri si personal medical care a lucrat in cadrul acestui serviciu”, este mesajul secretarului de stat, Raed Arafat.

Și șeful ISU Timiș i-a felicitat pe colegi pentru munca depusă.

Misiunea noastră a fost încă din prima zi, 23 septembrie 1998, să introducem calitatea și eficiența în serviciile pe care le oferim, să ne atingem obiectivele, ceea ce înseamnă furnizarea unei asistențe medicale de urgență calificate de către o echipă de profesioniști care respectă în același timp valorile etice și drepturile cetățenilor. Dragi salvatori, iubitori de viață și de oameni, vă felicit pentru toate eforturile depuse în slujba oamenilor, pentru pasiunea, răbdarea, curajul și profesionalismul demonstrat zi de zi, vă urez succes în toate misiunile viitoare și un sincer LA MULȚI ANI, la ceas aniversar, tuturor celor care activați, sau ați activat, în cadrul SMURD!”, a transmis inspectorul șef al ISU Timiș, Lucian Mihoc.

Ziua s-a încheiat cu expoziția statică a ambulanțelor SMURD si a tehnicii de intervenție din dotarea salvatorilor timișeni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.