Skip to main content

VIDEO Imagini cu un puternic impact emoțional! Accidentul în care a fost lovit un copil de 12 ani, surprins de camerele de supraveghere!

Accidentul de la Sag, în care a fost rănit grav un copil de 12 ani, pe trecerea de pietoni a fost surprins de camerele de supraveghere!

Accidentul s-a petrecut in această dimineață pe DN 59, în localitatea Șag. Șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 64 de ani nu l-a observat pe copilul care voia să treacă strada și l-a lovit în plin.

În urma impactului, copilul a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Un bărbat, în vârstă de 64 ani, a condus o autoutilitară pe DN 59, dinspre Timișoara, spre Jebel, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 12 ani, care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată în mod corespunzător. În urma evenimentului, a rezultat o victimă, respectiv minorul, în vârstă de 12 ani. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, respectiv drugtest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.