Zeci de elevi din Timiș vor învăța o meserie în sistem de învățământ profesional dual!

Compania Continental susține Școala Profesională în sistem dual, fiind una dintre companiile care a inițiat reintroducerea sistemului de învățământ profesional în România.

În județul Timiș, și în acest an școlar, compania este unul dintre partenerii Liceului Tehnologic Energetic “Regele Ferdinand I” din Timișoara și îi ajută pe elevii care frecventează cursurile în sistem profesional dual să aplice noțiunile învățate în domeniul producției componentelor electronice, precum și în aria de cercetare și dezvoltare din industria auto.

Meseriașii bine pregătiți, care sunt familiarizați cu exigențele industriei automotive, reprezintă un avantaj pentru orice companie care dorește performanță. Prin implicarea Continental în sistemul de învățământ profesional dual, investim în oameni, într-un sistem durabil și care aduce beneficii pentru toate părțile implicate în acest proces: elevi și părinți, companie, școală, comunitate. Oferim elevilor condițiile de a deprinde o meserie care pune viitorul în mișcare”, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.