Zeci de amenzi la Timișoara, pentru reclamele de pe blocuri! Au fost amplasate fără autorizație

Polițiștii locali timișoreni au organizat, în ultimele două săptămâni, o amplă acțiune de verificare a modului în care se respectă legislația referitoare la  amplasarea sistemelor publicitare în oraș.

În cadrul acțiunii, agenții locali au constatat nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate sistemele publicitare în special pe marile artere din municipiu, atât la capitolul afișe lipite pe shelterele de curent, pe stâlpi, clădiri, acestea fiind locuri neautorizate, cât și în ceea ce privește amplasarea bannerelor, meshurilor și panourilor publicitare de mari dimensiuni pentru care nu exista documentația necesară amplasării lor.

În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 41 de sancțiuni în valoare totală de 347.000 lei, atât unor societăți comerciale pentru amplasarea de sisteme de publicitate fără autorizație, cât și unor organizatori de evenimente pentru lipirea de afișe în locuri neautorizate.

Cele mai multe probleme au fost depistate pe artere precum Calea Aradului, Gheorghe Lazăr, Bdul Sudului, Calea Martirilor, Corneliu Coposu, Republicii, Tudor Vladimirescu etc.  

De la începutul anului, au fost aplicate în total 216 sancțiuni, pentru publicitate ilegală desfășurată pe raza municipiului Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.