Skip to main content

Weekend plin de distracţie, la Ghiroda! Scena de acasă aduce o mulţime de surprize artistice

Activităţi pentru copii şi multă muzică bună! Asta promit organizatorii evenimentului „Scena de acasă”, care în acest weekend revine la Ghiroda.

Astfel, pe data de 7 iulie de la ora 19:00, în curtea Casei de Cultură Ghiroda, cei mici sunt aşteptaţi cu o mulţime de surprize asigurate de partenerul evenimentului, Catena-Farmacia Inimii.

De la ora 20:00, responsabili cu distracția vor fi, pe rând, Volga ARM şi The Case, care promit o seară rock pe cinste.

A doua zi, de la ora 19:00, organizatorii dau întâlnire publicului, în parcul de pe strada Bisericii din Giarmata Vii, pentru o seară cu muzică pop.

Și de această dată, primii răsfățați vor fi copiii, urmând ca părinții să își primească și ei porția de distracție, tot de la ora 19:00, când pe scenă vor urca DJ Alin Ionescu şi Ana Kui.

Participarea la evenimente este gratuită!

Scena de acasă este un eveniment organizat de Asociația Trib’Art, cofinanțată prin programul cultural TimCultura 2023 şi este realizat cu spijinul Primăriei Ghiroda.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.