Skip to main content

Accident pe şantierul de pe drumul spre autostradă! Pieton, lovit de o maşină

Un accident grav s-a petrecut în această dimineaţă, pe drumul care leagă Timişoara de autostradă, prin Dumbrăviţa.

Pe tronsonul aflat în şantier, şoferul unui autoturism nu a respectat restricţiile temporare cauzate de lucrări şi a gonit nebuneşte.

CITEŞTE ŞI: Roxana Iliescu vrea să spargă lacătul de la Zoo! Îşi doreşte amenajarea unui loc în care timişorenii să îşi poată petrece timpul liber în natură

În încercarea de a evita porţiunea de drum decopertată a pătruns pe contrasens, unde a lovit în plin, un pieton în vârstă de 43 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, dar, din fericire, leziunile suferite nu îi pun viaţa în pericol.

De cealaltă parte, şoferul, în vârstă de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.