Skip to main content

Impact violent între un autoturism și un tir, în vestul țării! O fată de 13 ani a fost rănită și a fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident grav s-a petrecut puțin înainte de ora prânzului, pe raza localității Vinga din județul Arad.

O mașină și un tir au au fost implicate. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. O fetiță de aproximaiv 13 ani, pasageră în mașină, a fost rănită. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Astăzi, 05 iulie 2023, în jurul orei 11:15, un echipaj medical din cadrul Detașamentului de pompieri Arad cu o ambulanță SMURD a intervenit în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, în localitatea Vinga. În urma accidentului în care au fost implicate trei persoane, a rezultat o victimă,(o minoră în vârstă de aproximativ 13 ani) conștientă, cooperantă, neîncarcerate”, transmite IS Arad.

Victima a fost monitorizată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior, fiind transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Polițiștii arădeni au demarat o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.