Vremea rea face ravagii în județ! Prefectul de Timiş a plecat spre zonele afectate

Situație îngrijorătoare în județ! Pompierii au fost solicitați să intervină în satul Poieni.

CITEȘTE ȘI:Sesiuni de test drive și noi tehnologii dezvoltate la Timișoara, la ContiShowOff

Tot acolo se îndreaptă și prefectul de Timiș, Eva Andreaș, și inspectorul șef al ISU Banat. În zonă au fost direcționate mai multe autospeciale de intervenție și motopompe pentru a scoate apa din curțile oamenilor. 

În urma fenomenelor meteo periculoase, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș a fost solicitat pentru intervenția la o casă inundată în comuna Pietroasa sat Poieni. La fața locului s-au deplasat din cadrul Stației de pompieri Făget, 5 subofițeri, 1 APIC+ 1 motopompa,1 Dacia Duster. Începând cu ora 17 Inspectorul șef împreună cu prefectul județului Timiș se deplasează în comuna Pietroasa sat Poieni. La ordinul inspectorului șef au început deplasarea către Stația de pompieri Făget 2 echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Lugoj compuse din: – 1 autospecială de prima intervenție+ 1 motopompa și 3 subofițeri – 1 autospecială APCAROMAN+ 1 motopompa”, transmit cei de la ISU Banat.

CITEȘTE ȘI:Polițiștii, în alertă! Un băiețel de 9 ani a dispărut de lângă bunica sa, la piață!

Tot din cauza vremii in această dimineață acoperișurile a două case au luat foc din cauza trăsnetelor. Și la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde a fost afectat de ploi, subsolul clădirii a fost inundat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.