Skip to main content

Vrei să îţi mobilezi casa, sau să îţi cumperi o piesă deosebită? Hai la expoziţia de mobilă organizată de CCIAT!

CCIA Timiș deschide calendarul expozițional 2024 cu EXPO MOBILA TIMIȘOARA, care va avea loc în perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

Evenimentul reunește un număr important de producători români, din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara și județul Timiș, dar și din Republica Moldova și Spania, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

CITEŞTE ŞI: Video: Patru victime, pe autostradă, după un accident în care au fost implicate o camionetă şi un microbuz de marfă

Prezentă pentru a treia oară în expoziție, reprezentanța unei firme producătoare din Spania expune spre vânzare o multitudine de modele de fotolii, canapele și colțare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație, acordând reduceri generoase de până la 50%.

Prima ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA prezintă întreaga varietate de piese de mobilier pentru apartament, casă la curte sau birou – multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu functionalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor, cât și o multitudine de canapele în tendințele anului.

Publicul larg și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier, vor avea multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA: zeci de stiluri (clasic, modern) și variate tipuri de modele și design; preţuri de producător potrivite pentru toate bugetele; consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Pe întreaga perioadă a EXPO MOBILA TIMISOARA, vor avea loc campanii promoționale și se vor acorda discount-uri importante.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00, iar intrarea este liberă.

CITEŞTE ŞI: Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? Acestea se colectează SEPARAT de celelalte tipuri de deșeuri

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.