Skip to main content

Video: Patru victime, pe autostradă, după un accident în care au fost implicate o camionetă şi un microbuz de marfă

Trafic blocat, pe o bandă de circulaţie, pe autostrada A1 Deva-Ilia, unde a avut loc un accident rutier grav, soldat cu patru victime.

O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit violent, iar poliţiştii care au deschis o anchetă în acest caz urmează să stabilească exact, cum s-a petrecut totul şi cine este de vină.

CITEŞTE ŞI: Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? Acestea se colectează SEPARAT de celelalte tipuri de deșeuri

Din fericire, toate persoanele implicate în accident a scăpat cu viaţă, însă au suferit mai multe traumatisme şi leziuni, astfel că au fost transportate de urgenţă, la spital.

„În accident au fost implicate 2 autoutilitare. În autovehiculele, poziționate în urma accidentului la aproximativ 100 metri, unul de celălalt, se aflau, în total, 4 persoane: 3 persoane într-una din autoutilitara implicată, iar în celălalt autovehicul se afla doar conducătorul auto. În urma accidentului, toate cele 4 persoane au suferit diferite leziuni, dar au fost conștiente și cooperante. Lor li s-a acordat asistență medical de către echipajele de prim ajutor. Două persoane prezentau traumatism cranio-cerebral, o persoană avea o fractură ( toate trei dintr-o utilitară implicate în accident), iar cea de-a patra, conducătorul auto aflat singur la volanul uneia dintre autoutilitare a suferit ușoare traumatisme în zona umărului”, transmite ISU Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Final de anchetă, în cazul flagrantului de 15.000 de euro, de la un mall din Timişoara! Ce au decis procurorii DNA?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]