Skip to main content

Vrei să faci parte din echipa pompierilor timișeni? ISU Timiș face recrutări!

Vești bune pentru cei care vor să poarte haina de pompier! ISU Timiș organizează un concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 5 posturi vacante de subofițeri, pentru mai multe domenii.

Angajarea se face prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Iată lista completă a posturilor disponibile, precum și link-urile care conțin toate informațile necesare pentru cei interesați de o carieră de pompier:

1. Anunț concurs Subofițer administrativ principal la Serviciul Logistic-Compartimentul Tehnic

2. Anunț concurs Subofiţer tehnic principal-Serviciul Logistic-Compartiment Protecția Mediului

3. Anunț concurs Subofiţer administrativ principal-Serviciul Logistic-Compartiment Intendență

4. Subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – Compartimentul Avizare – Autorizare

5. Subofițer operativ principal – IP – Control și Activități Preventive

Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.