Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizată cu rezultate remarcabile

Președintele Camerei de Comerț, Industrie si Agricultura Timiș a efectuat o vizită de lucru la Belgrad ce a avut ca scop revigorarea relațiilor economice și de afaceri bilaterale.

Prima întâlnire a Floricăi Chiriţă a fost cu conducerea CCI Belgrad, unde în prezența Ambasadorului României în Republica Serbia, E.S. Silvia  Davidoiu, și a reprezentaților Camerei Naționale a Serbiei, a fost reactualizată Convenția de Colaborare între cele două organizații camerale.

„Avem o lungă colaborare cu România, încă din 1990. Mă bucur să fiu astăzi gazda evenimentului de semnare a acestui document care stabilește cadrul instituțional al unei colaborări de lungă durată„, a spus Vidosava Dzagic, Directorul CCI Belgrad.

Vizita a continuat la Centrul Expozițional Belgrad, unde conducerea Centrului a făcut o prezentare a acestuia și a manifestărilor găzduite. 

Cele două întâlniri s-au finalizat cu rezultate concrete: gratuități pentru firmele timișene care vor participa cu stand la două expoziții sectoriale – Salonul de Mobilă  și Ethnic Food Drink Fair mcar și la forumul de afaceri din noiembrie 2022.

Deasemenea, firme membre ale CCI Belgrad vor fi prezente la prima ediție a SPORT FEST Timișoara, din iunie 2022.

Ministrul Consilier al Ambasadei României la Belgrad, Tullia Balla, a însoțit delegația camerală pe întreaga durată a vizitei.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.