Skip to main content

Violoncelistul Andrei Ioniță, din nou pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul!

Filarmonica Banatul a pregătit pentru publicul timișorean, în această săptămână, două evenimente: un recital vocal cu muzică argentineană și un concert simfonic.

Astfel, miercuri, 14 iunie, mezzosoprana CAMELIA FORNWALD DOCEA, acompaniată la pian de ADRIANA DOGARIU, va interpreta 12 cântece argentiniene ce au ca temă inspirațională florile.

Flores Argentinas de CARLOS GUASTAVINO se vor auzi miercuri, 14 iunie, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casieria instituției și pe myticket.ro: https://shorturl.at/erLY9

Al doilea eveniment al săptămânii îl readuce pe scena Sălii Capitol pe solistul în rezidență al Filarmonicii Banatul Timișoara în anul 2023, violoncelistul ANDREI IONIȚĂ. Concertul simfonic al cărui solist va fi are loc vineri, 16 iunie 2023, de la ora 19:00. Dirijorul concertului este RÓBERT FARKAS.

Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara va deschide concertul cu lucrarea Minutele simfonice de E. VON DOHNANYI. Apoi, Konzertstück pentru violoncel și orchestră în re major, op. 12, lucrare a aceluiași compozitor va fi interpretată la violoncel de ANDREI IONIȚĂ. Concertul continuă cu Dansurile din Galánta de Z. KODÁLY și cu Schițele maghiare, SZ. 97 de B. BARTÓK.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://shorturl.at/oFIK8

Publicul poate afla detalii despre lucrările pe care urmează să le audieze, dar și despre compozitorii acestora, în avancronica semnată de maestrul Mircea Tătaru, la adresa: https://shorturl.at/krx16.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.