Skip to main content

Violoncelistul Andrei Ioniță, din nou pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul!

Filarmonica Banatul a pregătit pentru publicul timișorean, în această săptămână, două evenimente: un recital vocal cu muzică argentineană și un concert simfonic.

Astfel, miercuri, 14 iunie, mezzosoprana CAMELIA FORNWALD DOCEA, acompaniată la pian de ADRIANA DOGARIU, va interpreta 12 cântece argentiniene ce au ca temă inspirațională florile.

Flores Argentinas de CARLOS GUASTAVINO se vor auzi miercuri, 14 iunie, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casieria instituției și pe myticket.ro: https://shorturl.at/erLY9

Al doilea eveniment al săptămânii îl readuce pe scena Sălii Capitol pe solistul în rezidență al Filarmonicii Banatul Timișoara în anul 2023, violoncelistul ANDREI IONIȚĂ. Concertul simfonic al cărui solist va fi are loc vineri, 16 iunie 2023, de la ora 19:00. Dirijorul concertului este RÓBERT FARKAS.

Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara va deschide concertul cu lucrarea Minutele simfonice de E. VON DOHNANYI. Apoi, Konzertstück pentru violoncel și orchestră în re major, op. 12, lucrare a aceluiași compozitor va fi interpretată la violoncel de ANDREI IONIȚĂ. Concertul continuă cu Dansurile din Galánta de Z. KODÁLY și cu Schițele maghiare, SZ. 97 de B. BARTÓK.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://shorturl.at/oFIK8

Publicul poate afla detalii despre lucrările pe care urmează să le audieze, dar și despre compozitorii acestora, în avancronica semnată de maestrul Mircea Tătaru, la adresa: https://shorturl.at/krx16.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.