Skip to main content

VIDEO Un incendiu devastator a mistuit mai multe anexe ale unei gospodării! Pompierii au intervenit de urgență

Mai multe echipaje de intervenție din vestul țării s-au mobilizat, în urmă cu puțin timp, pentru lichidarea unui incendiu extrem de violent, care amenința să se extindă.

Flăcările au izbucnit la o construcție din apropierea unei case de pe strada Sezatorii, din municipiul Arad, iar flăcările uriașe au cuprins rapid și alte anexe.

Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la două construcții din gospodărie. Pompierii au acționat rapid pentru stingerea focului.

În paralel, salvatorii au căutat posibile victime, blocate printre flăcări și dărâmături, salvând un pui de iepure, care se afla în interiorul unei locuințe.

După eforturi intense, pompierii au reușit să lichideze incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați și care, din fericire, s-a soldat doar cu pagube materiale, arzând mai multe anexe din curtea locuinței.


Pompierii acționează în continuare pentru îndepărtarea efectelor negative și identificarea posibililor focare ascunse, iar cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor urmează să se stabilească.

UPDATE

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului, generat de un conductor electric subdimensionat”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.