Skip to main content

VIDEO Un bărbat a căzut de la înălțime, într-un siloz de cereale! Pompierii au intervenit de urgență și a fost solicitat și elicopterul SMURD

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să intervină pentru salvarea unei persoane care a căzut într-un siloz pentru depozitarea cerealelor, din localitatea Șeitin, județul Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție și în urma recunoașterii, a fost identificată o victimă, un bărbat care prezintă plăgi la nivelul feței, fiind conștient.

Pompierii acționează în aceste momente pentru extragerea victimei din siloz, accesul fiind posibil pe lateralul silozului.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu accesorii de salvare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, descarcerarea grea și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul forțelor de intervenție acționează și pompierii voluntari ai SVSU Șeitin”, tramsmite ISU Arad.

La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.