Skip to main content

Video: Tupeul maxim al unui tânăr anchetat pentru că a condus fără permis! Ce a putut face, la ieşirea de la audieri?

Atitudine scandaloasă a unui bărbat de 29 de ani din Timişoara, care a fost chemat la Secţia de Poliţie, pentru a da explicaţii în dosarul penal deschis pe numele său, pentru conducerea unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Rămăsese pieton pentru că a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că aceştia i-au retras dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

La scurt timp, a fost prins la volan, motiv pentru care s-a ales cu un nou dosar penal.

Chemat la audieri, în acest caz, tânărul a răspuns întrebărilor oamenilor legii după care a plecat direct spre maşina pe care o parcase puţin mai departe de Secţie.

A avut însă ghinion, pentru că poliţiştii l-au urmărit şi l-au prins în flagrant, în timp ce era la volan.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 03.06.2024, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.