Skip to main content

FOTO: S-a deschis ATAC Hiper Discount by Auchan, magazinul cu prețuri mici zi de zi

Începând de astăzi, 6 iunie, hipermarketul Auchan Discount Calea Șagului a devenit ATAC Hiper Discount by Auchan, unde găsești prețuri mici permanent și poți să faci economii importante zi de zi!

Cu mesajul „Jos cu prețurile!”, ATAC propune prețuri mici la scară generalizată, precum și un sistem de prețuri cu reducere în cascadă, pentru cantități mai mari achiziționate. De asemenea, posesorii cardului de fidelitate MyCLUB Auchan au parte de oferte exclusive și prețuri speciale.    

La ATAC Hiper Discount by Auchan te așteaptă zilnic o gamă de peste 17.000 de produse atent selecționate, atât proaspete (brutărie, legume și fructe, pește), cât și de băcănie, produse gastro și de cofetărie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și de îngrijire, băuturi alcoolice, răcoritoare și multe altele, la prețuri foarte avantajoase. Conceptul de hiper discount vine în sprijinul puterii de cumpărare, oferindu-ți un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, la cel mai bun raport calitate-preț, produse fabricate în România și nu numai. 

Magazinul este deschis zilnic, între orele 8:00-21:00, unde te așteaptă prețuri mici la mii de produse.

Astfel, până pe 11 iunie aici găsești banane la 5,49 lei/kg (-21%) și castraveți cornichon la 4,49 lei/kg (-29%).

Mai mult, iată doar câteva exemple din ofertele disponibile până pe 18 iunie:

  • Salam de vară uscat Cris-Tim 300g – 11,79 lei/buc; 10,99 lei/min 2 buc; 9,99 lei/min 3 buc
  • Piept de pui dezosat fără piele Deliciosul de Vaslui caserolă/1kg  – 21,99 lei (-33% reducere)
  • Ulei florea soarelui Spornic 1L – 5,99 lei/buc; 5,69 lei/min 3 buc
  • Telemea de vacă Olympus 350 g – 11,49 lei/buc; 10,49 lei/min 2 buc; 9,99 lei/min 3 buc
  • Cafea măcinată Jacobs Kronung 500 g – 22,99 lei/buc; 21,99 lei/min 3 buc; 20,99 lei/min 6 buc

În plus, tot până pe 18 iunie, ai 20% bani înapoi pe cardul MyCLUB Auchan la toată gama de produse Lego. Mai mult, primești 5% bonus pe card la peste 1000 de produse marcă proprie Auchan și Auchan Collection, în limita a 2 bucăți achiziționate/per persoană fizică.     

Catalogul complet cu oferte aici.

Cum oferă ATAC prețuri mult mai bune în retailul românesc

La ATAC Hiper Discount prețurile sunt foarte avantajoase atât pentru persoanele fizice, cât și juridice, iar pentru a menține prețurile mici, s-au implementat următoarele măsuri:

  • Optimizarea costurilor energetice și logistice
  • Reducerea investițiilor în decor și publicitate
  • Manipularea eficientă a produselor și utilizarea unui mobilier adaptat
  • Simplificarea gamei de produse și reducerea consumabilelor și a ambalajelor
  • Negocierea unor achiziții de mari cantități pentru prețuri mai bune

De asemenea, la ATAC vei găsi în continuare serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, pet-urilor, aluminiului și sticlei, toate încurajând un consum responsabil și protejarea mediului, precum și serviciul de închiriere unelte pentru proiectele tale de casă și grădinărit.

Vino să descoperi noul ATAC Hiper Discount, magazinul tău cu prețuri mici permanent!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.