Video: Trupele speciale, în acţiune, după un scandal ca la uşa cortului, cu înjurături, pietre aruncate în stradă şi trecători luaţi la bătaie

10 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, au provocat un adevărat circ, după ce au băut bine.

Scandalul a avut loc seara târziu, în localitatea Tinca din judeţul Bihor, iar protagoniştii au intrat în curtea unui rival, cu gândul de a-i da o lecţie.

CITEŞTE ŞI: Digitalizăm vestul! Proiect de amploare, demarat de CCIAT

Au început să ţipe, să înjure şi să îi ameninţe pe membrii familiei care locuieşte acolo.

Unul dintre participanţi, în vârstă de 17 ani, l-a luat la bătaie pe un tânăr de 19 ani, care era în curte.

Apoi, scandalul s-a mutat în stradă, unde protagoniştii au început să îi lovească pe toţi cei pe care îi întâlneau.

“Scandalul declanșat de cele 10 persoane ar fi continuat în stradă, unde, patru dintre acestea ar fi agresat un bărbat de 37 de ani, din Tinca, iar apoi, trei dintre cei implicați, ar fi agresat un tânăr de 22 de ani, din Tinca. Totodată, polițiștii bănuiesc că, în timpul scandalului, două femei, de 41 și 23 de ani, din Tinca, care făceau parte din grupul celor 10 persoane, ar fi au avut un comportament agresiv, ar fi aruncat cu pietre, în stradă și ar fi proferat amenințări și injurii, tulburând ordinea și liniștea publică și stârnind indignare în rândul cetățenilor”, transmite IPJ Bihor.

După ce i-au identificat, poliţiştii, însoţiţi de luptători SAS, au descins în localitate şi i-au ridicat pe cei 10 scandalagii.

Aceştia au fost duşi la audieri, iar la final, opt dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: O mână întinsă, pentru bolnavii de cancer! Şedinţele de chimioterapie de la Oncohelp devin mai puţin chinuitoare

Ei sunt acuzaţi de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Astăzi, vor fi prezentaţi magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.