Skip to main content

VIDEO: Tragedie, în Ajunul Noului An! Un bărbat a ars de viu, în propria casă

S-a dat alarma, azi noapte, când un incendiu violent a cuprins o locuinţă, iar la sosirea pompierilor, flăcările uriaşe învăluau încăăperea în care era proprietarul.

Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, din municipiul Arad, iar din primele informaţii, focul a pornit de la sobă.

CITEŞTE ŞI: Avalanşă de infecţii respiratorii! Semnalul de alarmă tras de medicii de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara!

Locuinţa în care a izbucnit incendiul este situată la demisolul unei clădiri de pe Strada Alexandru Gavra.

„La locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură”, transmite ISU Arad.

Din păcate, bărbatul de 61 de ani, a fost găsit decedat, astfel că medicii care au ajuns la locul incendiului, nu au mai putut face nimic pentru el.

Ceilalţi locatari ai clădirii s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Tragedie pe șoselele din Timiș! Un bărbat și-a pierdut viața, iar soția sa a ajuns la spital în urma unui accident

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.