Skip to main content

Video: Tomac, la Timişoara: Cristian Diaconescu este o mediocritate politică

Eugen Tomac a fost prezent în acest weekend la Timişoara, unde s-a întâlnit cu președinții organizațiilor PMP din vestul ţării.

Europarlamentarul și-a început discursul cu acuzații grave la adresa fostului coleg, Cristian Diaconescu, și a susținătorilor acestuia din Partidul Miscarea Populară.

CITEŞTE ŞI: 12 morţi şi 72 de răniţi! Bilanţul îngrozitor, care i-a scos pe poliţişti la un control de amploare

“Cristian Diaconescu este o mediocritate politică, fără discuție. A demonstrat-o prin fapte. Este un om care a pus copii din județul Timiș să facă falsuri. Dumnealui s-a dus prin tribunale cu falsuri și le-a fluturat prin tribunal împotriva propriului partid”, a declarant Eugen Tomac, care susține că 99% dintre membrii PMP sunt alături de el și că împreună au luat decizia de a se reorganiza a PMP.

Tomac spune că era nevoie de o reformă, deoarce partidul se ducea într-o direcție greșită, iar Cristian Dizconescu viza la o fuziune cu AUR.

“Eu vă spun un singur lucru, dacă verificați portalul Tribunalului veți vedea că congresul pe care l-am organizat în luna februarie este validat și se resping toate contestațiile. Și vă mai spun un lucru. Toți colegii care au fost pe moțiunea de anul trecut se regăsesc și moțiunea de anul acesta, în proporție de 85%”, mai spune Tomac.

Europarlamentarul care îşi dispută funcţia de preşedinte PMP cu Cristian Diaconescu speră ca în câteva sătămâni, telenovela din instanță se va încheia.

CITEŞTE ŞI: Video: Comuna cu cei mai mulţi bani pentru investiţii, pentru un singur proiect prin Anghel Saligny

Dă vina pe Diaconescu pentru intenţia de distrugere a partidului şi îi transmite că a greșit enorm când a decis să tragă un partid curat într-o poveste murdară.

Despre Traian Băsescu, Eugen Tomac spune că acesta nu se mai implică în bucătăria partidului de mai bine de doi ani.    

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.