Skip to main content

Video: Tir răsturnat, pe autostradă, în zona localităţii Recaş! Traficul este îngreunat

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe autostrada Lugoj-Timişoara, unde un tir s-a răsturnat pe marginea părţii carosabile.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum s-a întâmplat, însă veseta bună este că nu s-au înregistrat victime.

CITEŞTE ŞI: Protestul fermierilor din centrul Timişoarei continuă! Primăria a prelungit avizul până săptămâna viitoare

Însă, în zona localităţii Recaş, acolo unde a avut loc accidentul, se circulă cu dificultate, fiind aşteptată o macara de mari dimensiuni, care să repună mastodontul pe carosabil.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A 1 Deva-Nădlac, la kilometrul 486, în zona localității Recaș, județul Timiș, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe carosabil. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este restricționată pe benzile 1 și de urgență ale sensului de mers Deva – Nădlac. Valorile de trafic sunt în creștere. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 14:00”, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

sursa video: facebook / infotrafic jud. timis

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.