Skip to main content

VIDEO Tir încărcat cu rapiță, răsturnat! Șoferul a rămas încarcerat, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Accident grav în Timiș! Un tir s-a răsturnat, iar șoferul a decedat.

Accidentul s-a petrecut în această după amiază pe drumul județean care leagă Sânmartinul Sârbesc de Uivar.

Șoferul autotrenului a rămas încarcerat, iar medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru el.

Astăzi, 01.08.2023 la ora 12:47 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Sânmartinul Sârbesc, DJ 593 A. A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două autospeciale de descarcerare. În evenimentul rutier a fost implicat un autotren, încărcat cu rapiță, răsturnat pe carosabil. Din nefericire, conducătorul autotrenului a rămas încarcerat și a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanța SAJ”, transmite ISU Banat..

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, conducea un autotren încărcat cu rapiță pe DJ 593 A dinspre Sânmartinul Sârbesc spre Uivar, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul a rămas încarcerat și a decedat”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.