Skip to main content

Strigător la cer! Un bătrân de 88 de ani, agresat în plină stradă pentru o plasă cu mâncare!

Un bătrân de 88 de ani a fost agresat în plină stradă, în această dimineață, pentru a plasa cu produse alimentare.

Polițiștii lugojeni au fost sesizați despre incident, iar ajunși la fața locului au început investigațiile pentru a-l identifica pe agresor.

Între timp, bătrânul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La data de 01 august a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 88 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Insulei, din Lugoj, ar fi fost deposedat prin violență, de către un tânăr, de plasa cu produse alimentare pe care o avea în mâna, ulterior bătrânul s-a dezechilibrat și a căzut. Având în vedere că a suferit vătămări, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiș.

În urma verificărilor și investigațiilor făcute de polițiștii lugojeni, la scurt timp a fost identificat și depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Băiatul a fost duc la sediul Poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelelor și imprejurărilor producerii faptei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.