VIDEO Tânăr surprins de camerele de supraveghere în timp ce făcea graffiti pe o clădire din Piața Unirii! S-a ales cu amendă

Un tânăr a fost surprins noaptea trecută de camerele de supraveghere, desenând pe zidurile unei clădiri din Piața Unirii! Polițiștii locali l-au observat azi-noapte, în jurul orei 02.30, cu ajutorul camerelor de supraveghere, în timp ce desena cu sprayul de tip graffiti pe plasa de protecție a clădirii din Piața Unirii nr. 6.

Acesta a fost identificat ulterior de polițiștii locali sosiți la fața locului, stabilind că e vorba despre un tânăr de 21 de ani din localitatea Dumbrăvița. Acesta a fost sancționat cu 500 lei, conform legii.

Poliția Locală atrage atenția celor pasionați de desen stradal că este interzisă manifestarea acestui gen de artă pe clădiri, garduri, monumente și imobile de orice fel, nerespectarea prevederilor legale atrăgând după sine sancțiuni de până la 2500 lei și, după caz, impunerea de măsuri de curățare sau refacere a fațadelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.