Skip to main content

Video! Sute de profesori au mărşăluit la Timişoara! S-au oprit în faţa Prefecturii, unde au scandat „Demnitate”, „Respect” sau „Vrem salarii decente”

Protestele profeosrilor continuă în toată ţara! La Timişoara, sute de dascăli au participat astăzi, la un marş, pe traseul Piaţa Operei-Primărie-Prefectură.

Cu toţi cer majorarea salariilor din învăţământ şi investiţii în sistem.

CITEŞTE ŞI: Se anunţă prăpăd în Timiş şi alte trei judeţe! Este cod portocaliu de furtuni şi vijelii

Supărarea dascălilor este cu atât mai mare cu cât, deşi protestele durează de o săptămână, Guvernul nu ţine cont de revendicările lor.

În Timişoara, este pentru a treia oară, când profesorii ies în stradă să îşi strige nemulţumirile şi spun că nu se vor opri până când nu se va găsi o soluţie la problemele pe care le reclamă.

Proteste similare sunt în toate marile oraşe din ţară, dar şi îm capitală, unde participă zeci de mii de angajaţi din sistem.

Aceştia s-au adunat în faţa uvernului şi au pornit în marş către Palatul Cotroceni.

CITEŞTE ŞI: EXPO MOBILA TIMIȘOARA, la a doua ediţie din 2023! Când își deschide porțile?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.