VIDEO: Şofer încătuşat în trafic! Acţiune în forţă a trupelor speciale, pentru capturarea unui şantajist

Au fost scene desprinse parcă din filmele de acţiune, în judeţul Timiş, unde poliţiştii au prins în flagrant un individ acuzat de şantaj.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, care a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Hodoş, iar la perceheziţii, asupra sa s-a găsit suma de o mie de euro.

CITEŞTE ŞI: Roxana Iliescu: Administrație modernă: PRO Metropola Timișoara!

Banii au fost primiţi cu puţin timp înainte, de la un tânăr de 29 de ani, pe care l-a şantajat şi care a anunţat Poliţia.

“Cu ocazia administrării probatoriului, s-a stabilit că la constrangerea persoanei vătămate respectiv a barbatului de 29 de ani au participat și doi bărbați de 36 și 23 de ani. S-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale fata de barbatul in vârsta de 34 ani din Lugoj, pentru infractiunea de santaj si fata de cei doi barbati, de 36 si 23 ani din Lugoj, pentru complicitate la infractiunea de santaj”, transmite IPJ Timiş.

Cei trei bărbaţi de 23, 34 şi 36 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie duşi în faţa magistraţilro cu propunere de arestare preventivă.

Sunt acuzaţi de şantaj, însă oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili întreaga activitatea infracţională a acestora.

CITEŞTE ŞI: Focarul de infecţie cu COVID-19, de la IPJ Timiş se măreşte! Sunt peste 20 de agenţi confirmaţi cu coronavirus

{youtube}v=ET_V5CdOyd8{/youtube}

 

sursa video: lugojinfo.ro

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.