Skip to main content

Video: Şi-a băut minţile şi a incendiat casa iubitei! Piromanul a fost capturat de poliţişti

Un bărbbat de 58 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere, după ce a dat foc intenţionat, casei în care locuia împreună cu concubina lui.

S-a întâmplat aseară, în localitatea Bacău de Mijloc, din judeţul Arad, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

CITEŞTE ŞI: Atenţie la deşeurile medicale şi a celor rezultate din construcţii şi demolări! Primăria Timișoara impune noi taxe și amenzi pentru gestionarea necorespunzătoare

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, iar pompierii au concluzionat că focul a fost pus intenţionat.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată în două încăperi ale casei, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, propagat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, limitând astfel pagubele materiale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacăra, prin folosirea cu intenție a sursei de aprindere în vederea generării incendiului”, transmite ISU Arad.

După lichidarea incendiului, pe fir au intrat şi poliţiştii, care au deschis în acest caz un dosar penal pentru distrugere, iar în scrut timp, au dat şi de urma piromanului.

Este vorba despre concubinului femeii a cărei casă a fost incendiată, care a recurs la acest gest după o băută zdravănă.

„Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat de 58 de ani, din localitate, iar din primele cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bănuitul ar fi dat foc unei încăperi din imobil. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării de măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz într-un dosar penal, întocmit pentru distrugere”, transmite IPJ Arad.

CITEŞTE ŞI: Bătaie, la Mc Donald’s! Un tânăr a ajuns la spital, după ce a claxonat, în timp ce aştepta să îşi comande mâncare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.