Skip to main content

Foto: Două victime, după un impact violent, pe autostrada Deva-Timişoara! Au fost implicate două tiruri şi un autoturism

Mobilizare impresionantă de forţe, pe autostrada A1, Deva-Hunedoara, la locul unui accident rutier în care au fost implicate două tiruri şi un autoturism.

Deocamdată nu se ştie cum s-a petrecut totul şi cine este de vină, însă maşina în care erau două persoane, a fost complet distrusă, în urma impactului.

CITEŞTE ŞI: Video: Şi-a băut minţile şi a incendiat casa iubitei! Piromanul a fost capturat de poliţişti

„Pompierii Gărzii de Intervenție Dobra au intervenit astăzi, cu două autospeciale, dintre care una dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe autostrada A1, sens de mers Deva – Timișoara, unde a avut loc un accident rutier. În sprijin, pentru această misiune, a fost alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că în urma accidentului în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, a rezultat rănirea a două persoane: un bărbat în vârstă de 36 de ani și o femeie în vârstă de 32 de ani”, transmite ISU Hunedoara.

Cele două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri.

În paralel, poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact, toate circumstanţele producerii accidentului.

CITEŞTE ŞI: Atenţie la deşeurile medicale şi a celor rezultate din construcţii şi demolări! Primăria Timișoara impune noi taxe și amenzi pentru gestionarea necorespunzătoare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.