Skip to main content

VIDEO: Sfârşit cumplit, pentru un bărbat a cărui casă a luat foc! Bărbatul a murit ars de viu

S-a dat alarma azi noapte, după un apel la 112 care anunţa un incendiu violent la o locuinţă în care ar putea fi blocaţi proprietarii.

Flăcările au izbucnit la o casă din satul bihorean Ghiorac, comuna Ciumeghiu, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, dar şi paramedici.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul anexei lipită de casă, iar trei persoane au reuşit să iasă din locuinţă, la timp.

CITEŞTE ŞI: Încă un “fâs” marca Fritz! Marea demolare de pe malul Begăi se rezumă la o mochetă şi un copac. Între timp, primarul şi-a îndulcit tonul la adresa “mafioţilor”

Din păcate, acestea le-au spus pompierilor, că o rudă a rămas înauntru, iar salvatorii au încercat să ajungă la ea.

Este vorba despr eun bărbat de 64 de ani, care, din nefericire, era decedat

„Pompierii au intervenit cu autospecialele de lucru cu apă și spumă, acționând concomitent pentru căutarea victimei surprinse în interior, pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru realizarea dispozitivelor de protecție a casei lipită de anexă și expusă riscului de incendiere. Din nefericire, forțele de intervenție au găsit în interiorul anexei, trupul carbonizat al bărbatului în vârstă de 64 de ani”, transmite ISU Bihor.

Incendiul, care a afectat întreaga anexă, a fost stins după mai bine de o oră, iar primele concluzii ale pompierilor sunt că focul a pornit de la supraîncălzirea reţelei electrice.

CITEŞTE ŞI: Copiii-minune ai Timișoarei se alătură concertului UNEXPECTED!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.