Skip to main content

Încă un “fâs” marca Fritz! Marea demolare de pe malul Begăi se rezumă la o mochetă şi un copac. Între timp, primarul şi-a îndulcit tonul la adresa “mafioţilor”

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, de primarul Timişoarei, demolarea teraselor şi a cluburilor de pe malul Begăi a început cu stângul.

Reprezentanţii municipalităţii, flancaţi muncitori, utilaje şi poliţişti locali, au mers dis de dimineaţă în zonă, iar prima oprire au făcut-o la fosta Terasă Boss, unde au avut ghinion.

Nu au avut ce să dărâme şi astfel să se laude cu războiul crâncen pe care îl duc cu “mafioţii” şi “interlopii”.

CITEŞTE ŞI: Video: Percheziţii de amploare, în Complexul Studenţesc din Timişoara! Mai mulţi medicinişti, duşi la audieri, pentru trafic de droguri

Fostul chiriaş, Michael Viel (Miki Boxeru’) demolase deja ce era de demolat, astfel că armata de muncitori şi utilaje a trebuit să se rezume la ridicarea unei bucăţi de mochetă şi a scoaterii din pâmânt a unui copac.

De asemenea, cu ajutorul unui pikamer au spart betonul de sub mocheta demontată.

În speranţa că la următoarea locaţie va fi mai bine pentru imaginea USR, viceprimarul Ruben Laţcău şi administratorul public Matei Creiveanu şi-au încercat norocul la Terasa Gatsby.

Conform jurnaliştilor de la Renaşterea Bănăţeană, cei doi au făcut cale întoarsă pentru că paznicii nu i-au lăsat să intre nici măcar în curte.

Dar, toate acestea nu l-au împiedicat pe primarul Dominic Fritz să se laude cu lupta împotriva celor care până nu demult îi numea „interlopi” şi „mafioţi”.

Între timp, şi-a mai îndulcit tonul şi se rezumă la a-i cataloga drept „şmecheri”

Azi dimineaţă am început acţiunea de demolare pe malul Begăi, să punem în practică două dispoziţii de demolare pe care le-am emis deja, în luna aprilie. Întâi i-am notificat pe cei care ocupă ilegal aceste spaţii, să şi le demoleze singuri. Nu au făcut-o, acum o facem noi şi bineînţeles că mai târziu le vom imputa aceste costuri (…) Unde au fost terase ilegale, clădiri șubrede și betoane sparte, va fi spațiu verde. Pentru că orașul e al nostru al tuturor, nu al șmecherilor”, anunţă Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.