Skip to main content

Încă un “fâs” marca Fritz! Marea demolare de pe malul Begăi se rezumă la o mochetă şi un copac. Între timp, primarul şi-a îndulcit tonul la adresa “mafioţilor”

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, de primarul Timişoarei, demolarea teraselor şi a cluburilor de pe malul Begăi a început cu stângul.

Reprezentanţii municipalităţii, flancaţi muncitori, utilaje şi poliţişti locali, au mers dis de dimineaţă în zonă, iar prima oprire au făcut-o la fosta Terasă Boss, unde au avut ghinion.

Nu au avut ce să dărâme şi astfel să se laude cu războiul crâncen pe care îl duc cu “mafioţii” şi “interlopii”.

CITEŞTE ŞI: Video: Percheziţii de amploare, în Complexul Studenţesc din Timişoara! Mai mulţi medicinişti, duşi la audieri, pentru trafic de droguri

Fostul chiriaş, Michael Viel (Miki Boxeru’) demolase deja ce era de demolat, astfel că armata de muncitori şi utilaje a trebuit să se rezume la ridicarea unei bucăţi de mochetă şi a scoaterii din pâmânt a unui copac.

De asemenea, cu ajutorul unui pikamer au spart betonul de sub mocheta demontată.

În speranţa că la următoarea locaţie va fi mai bine pentru imaginea USR, viceprimarul Ruben Laţcău şi administratorul public Matei Creiveanu şi-au încercat norocul la Terasa Gatsby.

Conform jurnaliştilor de la Renaşterea Bănăţeană, cei doi au făcut cale întoarsă pentru că paznicii nu i-au lăsat să intre nici măcar în curte.

Dar, toate acestea nu l-au împiedicat pe primarul Dominic Fritz să se laude cu lupta împotriva celor care până nu demult îi numea „interlopi” şi „mafioţi”.

Între timp, şi-a mai îndulcit tonul şi se rezumă la a-i cataloga drept „şmecheri”

Azi dimineaţă am început acţiunea de demolare pe malul Begăi, să punem în practică două dispoziţii de demolare pe care le-am emis deja, în luna aprilie. Întâi i-am notificat pe cei care ocupă ilegal aceste spaţii, să şi le demoleze singuri. Nu au făcut-o, acum o facem noi şi bineînţeles că mai târziu le vom imputa aceste costuri (…) Unde au fost terase ilegale, clădiri șubrede și betoane sparte, va fi spațiu verde. Pentru că orașul e al nostru al tuturor, nu al șmecherilor”, anunţă Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.