Skip to main content

VIDEO: Seară de poveste, la Săcălaz! Moș Crăciun şi-a început călătoria mai devreme, ca să aibă timp să ajungă la toţi copiii!

Spiritul Sărbătorilor de Iarnă a ajuns mai devreme, în Săcălaz, unde Moş Crăciun a început deja să îi viziteze pe copii.

Cu o trăsură furmos împodobită şi însoţit de reni, Moşul a colindat comuna şi a împărţit, cu generozitate, daruri în stânga şi-n dreapta.

CITEŞTE ŞI: Creşte lista cetățenilor de onoare ai Timișoarei! Mircea Mihăieş sau membrii trupei Pro Musica, printre cei care urmează să primească această distincţie

Brusc, străzile s-au însufleţit cu zeci de copii care nu au vrut sub nicio formă, să rateze întlnirea cu Moşul.

Sufletul acestei initiative este viceprimarul Dumitru Boboi, care a vrut să aducă nu doar magia Crăciunului ci şi să creeze amintiri de neuitat, pentru cei mai mici dintre locuitorii comunei.

“Moș Crăciun nu poate să lipsească niciodată, din nicio casă, deoarece, pentru copii, Sărbătorile de Iarnă  nu sunt complete fără Moşul cu barbă albă. Iar pentru mine, bucuria celor mici este nepreţuită, astfel că niciun efort nu este prea mare, când vine vorba despre ei”

Atmosfera s-a încălzit cu râsete, colinde și poezii, cu care copiii l-au răplătit pe Moş Crăciun.

Astfel de momente de solidaritate și generozitate nu fac decât să sublinieze frumusețea spiritului comunitar în preajma sărbătorilor de iarnă, iar Săcălazul se bucură acum de lumina și căldura Crăciunului, oferite cu inimă deschisă de Moș Crăciun și ajutorul lui, viceprimarul Dumitru Boboi.

CITEŞTE ŞI: Spirite încinse, în Consiliului Local Timişoara, pe tema impozitelor şi taxelor pentru anul viitor, după ce USR-iştii au respins oferirea unor facilităţi

După ce aseară, Moș Crăciun a ajuns la copiii de pe străzile I –VIII, în acestă seară îi va vizita pe micuţii din PUZ-urile noi, urmân ca mâine şi poimâine, să poposească în Beregsău Mare, respective Beregsău Mic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]