Skip to main content

VIDEO: Seară de poveste, la Săcălaz! Moș Crăciun şi-a început călătoria mai devreme, ca să aibă timp să ajungă la toţi copiii!

Spiritul Sărbătorilor de Iarnă a ajuns mai devreme, în Săcălaz, unde Moş Crăciun a început deja să îi viziteze pe copii.

Cu o trăsură furmos împodobită şi însoţit de reni, Moşul a colindat comuna şi a împărţit, cu generozitate, daruri în stânga şi-n dreapta.

CITEŞTE ŞI: Creşte lista cetățenilor de onoare ai Timișoarei! Mircea Mihăieş sau membrii trupei Pro Musica, printre cei care urmează să primească această distincţie

Brusc, străzile s-au însufleţit cu zeci de copii care nu au vrut sub nicio formă, să rateze întlnirea cu Moşul.

Sufletul acestei initiative este viceprimarul Dumitru Boboi, care a vrut să aducă nu doar magia Crăciunului ci şi să creeze amintiri de neuitat, pentru cei mai mici dintre locuitorii comunei.

“Moș Crăciun nu poate să lipsească niciodată, din nicio casă, deoarece, pentru copii, Sărbătorile de Iarnă  nu sunt complete fără Moşul cu barbă albă. Iar pentru mine, bucuria celor mici este nepreţuită, astfel că niciun efort nu este prea mare, când vine vorba despre ei”

Atmosfera s-a încălzit cu râsete, colinde și poezii, cu care copiii l-au răplătit pe Moş Crăciun.

Astfel de momente de solidaritate și generozitate nu fac decât să sublinieze frumusețea spiritului comunitar în preajma sărbătorilor de iarnă, iar Săcălazul se bucură acum de lumina și căldura Crăciunului, oferite cu inimă deschisă de Moș Crăciun și ajutorul lui, viceprimarul Dumitru Boboi.

CITEŞTE ŞI: Spirite încinse, în Consiliului Local Timişoara, pe tema impozitelor şi taxelor pentru anul viitor, după ce USR-iştii au respins oferirea unor facilităţi

După ce aseară, Moș Crăciun a ajuns la copiii de pe străzile I –VIII, în acestă seară îi va vizita pe micuţii din PUZ-urile noi, urmân ca mâine şi poimâine, să poposească în Beregsău Mare, respective Beregsău Mic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]