VIDEO: Scoțienii își plâng regina! Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns la Catedrala St. Giles!

Regina Elisabeta a II-a își continuă ultima călătorie, după ce sicriul a fost transportat de la Palatul Balmoral la Palatul Holyroodhouse din Scoția.

Acolo, sicriul a rămas până în această după amiază, când a fost scos în cadrul unei ceremonii scoțiene și dus la Catedrala St. Giles.

Regele Charles și regina consoartă au mers pe jos în spatele sicriului, pe tot traseul lung de aproximativ un kilometru.

În această seară are loc slujba de comemorare a reginei, iar sicriul va rămâne în catedrală 24 de ore, pentru ca scoțienii să-și poată lua rămas bun de la regină. De altfel pe tot traseul de la Palatul Balmoral, la Castelul Holyroodhouse, apoi la Catedrală, mii de oameni au așteptat cortegiul.

Mâine după amiază regina va fi dusă cu avionul la Palatul Buckingham, iar miercuri sicriul va fi depus în Westminster Hall unde va rămâne până în ziua înmormântării, care va avea loc luni, 19 septembrie la Westminster Abby.

sursa video: twitter / ABC News

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.