Skip to main content

VIDEO: Robu face analiza activității din Consiliul Local și din Primărie! Pe cine apreciază și pe cine nu?

La doi ani de la alegerile locale pe care le-a pierdut, Nicolae Robu este la fel de implicat în problemele oraşului, ca atunci când era primar. Urmăreşte cu atenţie tot ce se întâmplă, mai ales când este vorba depre proiectele pe care el le-a iniţiat.

Este şi cazul stadionului lego, din zona Buziaşului, a cărui capacitate a fost diminuată, de la 15.000 la 9.000 de locuri. Acesta este motivul principal pentru care se declară dezamăgit de activitatea viceprimarului PNL, Cosmin Tabără.

M-a dezamăgit viceprimarul Tabără, care s-a mirat că l-am pus pe loc eligibil. A venit la mine şi mi-a mulţumit, mi-a spus că el nici nu-şi închipuia. Mi-a spus cât de incorecţi au fost Groza şi ceilalţi cu el, că el le-a cam ţinut parte şi conta pe un loc eligibil la Consiliul Judeţean şi nici măcar nu i-au dat vreo explicaţie că e pe niciunde şi s-a trezit, pus de mine, fără nicio discuţie, pe lista la Consiliul Local. M-a dezamăgit, de ce?!? Pentru că am avut o discuţie cu el, referitor la acest stadion lego. I-am spus: Cosmine, nu distruge acea locaţie!”, a spus Robu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Fostul primar spune că i-a dat de grijă lui Tabără să nu accepte diminuarea capacităţii stadionului. I-a adus şi argumente în acest sens şi l-a şi sfătuit cum să procedeze. Însă, după doar câteva zile, viceprimarul a făcut altceva decât conveniseră.

Eu iubesc acest oraş! Şi, când cineva îi face rău, nu pot să nu reacţionez. Şi atunci, am ieşit şi am spus: Ruşine, Fritz! Ruşine Tabără! El, care a ajuns consilier local cum v-am spus şi, pe cale de consecinţă, a putut ajunge şi viceprimar, ce-a considerat de cuviinţă să facă în acea situaţie în care chiar avea motive să îi fie ruşine? Să spună: Robu e frustrat. Ăştia sunt oameni?”, a spus Robu, la Sursa de Vest fără Filtru.

La popul opus este, în opinia fostului primar, consilierul local Roxana Iliescu. Îi admiră implicarea de care dă dovadă şi crede că acesta este şi motivul pentru care Iliescu se plasează pe locul trei în sondajele de opinie. Cu un scor de 7-9%, Roxana Iliescu este la distanţă uriaşă de preşedintele CJT, Alin Nica sau de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Singura explicaţie pe care eu o am este că cetăţenii i-au văzut implicarea. Este o realitate pe care numai cineva care nu e de bună credinţă ar nega-o. Doamna Roxana Iliescu chiar îşi face datoria de consilier local, cu multă preocupare pentru teme esenţiale(…) Ca probă de obiectivitate, o apreciez pe doamna Roxana Iliescu, aşa cum am spus şi mai devreme. Nu e de mirare că a luat un scor bun. Şi apreciez şi luările de poziţie, destul de rare, dar bune când le ia, ale consilierul local PSD, Radu Ţoancă”, a mai spus Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.