Skip to main content

VIDEO: Robu face analiza activității din Consiliul Local și din Primărie! Pe cine apreciază și pe cine nu?

La doi ani de la alegerile locale pe care le-a pierdut, Nicolae Robu este la fel de implicat în problemele oraşului, ca atunci când era primar. Urmăreşte cu atenţie tot ce se întâmplă, mai ales când este vorba depre proiectele pe care el le-a iniţiat.

Este şi cazul stadionului lego, din zona Buziaşului, a cărui capacitate a fost diminuată, de la 15.000 la 9.000 de locuri. Acesta este motivul principal pentru care se declară dezamăgit de activitatea viceprimarului PNL, Cosmin Tabără.

M-a dezamăgit viceprimarul Tabără, care s-a mirat că l-am pus pe loc eligibil. A venit la mine şi mi-a mulţumit, mi-a spus că el nici nu-şi închipuia. Mi-a spus cât de incorecţi au fost Groza şi ceilalţi cu el, că el le-a cam ţinut parte şi conta pe un loc eligibil la Consiliul Judeţean şi nici măcar nu i-au dat vreo explicaţie că e pe niciunde şi s-a trezit, pus de mine, fără nicio discuţie, pe lista la Consiliul Local. M-a dezamăgit, de ce?!? Pentru că am avut o discuţie cu el, referitor la acest stadion lego. I-am spus: Cosmine, nu distruge acea locaţie!”, a spus Robu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Fostul primar spune că i-a dat de grijă lui Tabără să nu accepte diminuarea capacităţii stadionului. I-a adus şi argumente în acest sens şi l-a şi sfătuit cum să procedeze. Însă, după doar câteva zile, viceprimarul a făcut altceva decât conveniseră.

Eu iubesc acest oraş! Şi, când cineva îi face rău, nu pot să nu reacţionez. Şi atunci, am ieşit şi am spus: Ruşine, Fritz! Ruşine Tabără! El, care a ajuns consilier local cum v-am spus şi, pe cale de consecinţă, a putut ajunge şi viceprimar, ce-a considerat de cuviinţă să facă în acea situaţie în care chiar avea motive să îi fie ruşine? Să spună: Robu e frustrat. Ăştia sunt oameni?”, a spus Robu, la Sursa de Vest fără Filtru.

La popul opus este, în opinia fostului primar, consilierul local Roxana Iliescu. Îi admiră implicarea de care dă dovadă şi crede că acesta este şi motivul pentru care Iliescu se plasează pe locul trei în sondajele de opinie. Cu un scor de 7-9%, Roxana Iliescu este la distanţă uriaşă de preşedintele CJT, Alin Nica sau de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Singura explicaţie pe care eu o am este că cetăţenii i-au văzut implicarea. Este o realitate pe care numai cineva care nu e de bună credinţă ar nega-o. Doamna Roxana Iliescu chiar îşi face datoria de consilier local, cu multă preocupare pentru teme esenţiale(…) Ca probă de obiectivitate, o apreciez pe doamna Roxana Iliescu, aşa cum am spus şi mai devreme. Nu e de mirare că a luat un scor bun. Şi apreciez şi luările de poziţie, destul de rare, dar bune când le ia, ale consilierul local PSD, Radu Ţoancă”, a mai spus Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.