VIDEO O nouă captură de droguri în Timiș! Două plantații, distruse de polițiști

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT au făcut 5 percheziții domiciliare, în județul Timiș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că trei bărbați, în vârstă de 25, 28 și 39 de ani, ar fi cultivat cannabis, în localitățile Timișoara și Pietroasa, pe care, ulterior, l-ar fi distribuit în județul Timiș.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 700 de grame de cannabis, aproximativ 10 grame de amfetamină, mai multe instrumente folosite la prepararea, porționarea și consumul drogurilor, precum și 4 grindere.

De asemena, la două dintre locații au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, respectiv în municipiul Timișoara a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare, iar în localitatea Pietroasa, din județul Timiș, a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din aproximativ 150 de plante, totalizând peste 170 de kilograme de masă verde de cannabis.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara pentru audieri, bărbații, în vârstă de 28 și 39 de ani, fiind reținuți pentru 24 de ore, ulterior, magistrații dispunând față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.