Skip to main content

VIDEO: Răscoală în Săcălaz! Localnicii au intrat în biroul primarului să îi ceară socoteală pentru problemele din comună!

Primarul comunei Săcălaz, Nicu Viorel, a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce un grup de oameni nemulţumiţi de direcţia în care se îndreaptă comuna, a dat buzna în biroul lui.

Locuitorii cer condiţiile decente de trai, pe care edilul le-a promis în campania electorală, dar de care a uitat după ce s-a instalat în funcţie.

“Eu am venit să vorbesc frumos cu dumneavoastră! Au trecut doi ani şi zece luni în care nu s-a realizat absolut nimic notabil”, i-a spus un tânăr revoltat, primarului Nicu Viorel.

“Ne interesează apa potabilă, canalizarea şi gazul. Eu când comentez ceva pe facebook-ul dumneavoastră, sunt blocată”, i s-a adresat o femeie, edilului.

Speriat de revolta localnicilor, Nicu Viorel a încercat să calmeze spiritele invocând proiecte de viitor, greaua moşternire şi, nu în ultimul rând, lipsa bugetului.

Doar că, oamenii nu s-au mai lăsat amăgiţi cu vorbe goale şi au cerut o rezolvare cât mai rapidă a problemelor din comună.

“Constat, cu regret, că nu am success nici când vă rog să respectaţi legea, să ne respectaţi pe noi (…) De poveşti suntem sătui. Vrem să ştim lucrurile concrete pe care le-aţi făcut. De ce sunteţi sensibil la critici?(…) Doi ani aţi avut buget. Ce aţi făcut?”, l-a întrebat o localnică pe Nicu Viorel.

Într-un final, primarul le-a cerut poliţiştilor să îi scoată afară pe localnicii care au îndrăznit să îi ceară socoteală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.