Skip to main content

VIDEO: Răscoală în Săcălaz! Localnicii au intrat în biroul primarului să îi ceară socoteală pentru problemele din comună!

Primarul comunei Săcălaz, Nicu Viorel, a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce un grup de oameni nemulţumiţi de direcţia în care se îndreaptă comuna, a dat buzna în biroul lui.

Locuitorii cer condiţiile decente de trai, pe care edilul le-a promis în campania electorală, dar de care a uitat după ce s-a instalat în funcţie.

“Eu am venit să vorbesc frumos cu dumneavoastră! Au trecut doi ani şi zece luni în care nu s-a realizat absolut nimic notabil”, i-a spus un tânăr revoltat, primarului Nicu Viorel.

“Ne interesează apa potabilă, canalizarea şi gazul. Eu când comentez ceva pe facebook-ul dumneavoastră, sunt blocată”, i s-a adresat o femeie, edilului.

Speriat de revolta localnicilor, Nicu Viorel a încercat să calmeze spiritele invocând proiecte de viitor, greaua moşternire şi, nu în ultimul rând, lipsa bugetului.

Doar că, oamenii nu s-au mai lăsat amăgiţi cu vorbe goale şi au cerut o rezolvare cât mai rapidă a problemelor din comună.

“Constat, cu regret, că nu am success nici când vă rog să respectaţi legea, să ne respectaţi pe noi (…) De poveşti suntem sătui. Vrem să ştim lucrurile concrete pe care le-aţi făcut. De ce sunteţi sensibil la critici?(…) Doi ani aţi avut buget. Ce aţi făcut?”, l-a întrebat o localnică pe Nicu Viorel.

Într-un final, primarul le-a cerut poliţiştilor să îi scoată afară pe localnicii care au îndrăznit să îi ceară socoteală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.