Skip to main content

Doi polițiști aflați în timpul liber au salvat o bătrână de 87 de ani, dintr-un incendiu! Au ajutat și la stingerea flăcărilor până la sosirea pompierilor

Doi polițiști aflați în timpul liber au văzut flăcări într-o gospodărie și n-au stat pe gânduri! Au intervenit imediat și au dat o mână de ajutor până la sosirea pompierilor.

Ieri, după-amiază, Ionică și Laurențiu, angajați în IPJ Caraș-Severin, aflați în timpul liber, într-o vizită în localitatea Târnova, au observat că în curtea unei case din apropiere a izbucnit un incendiu puternic, flăcările întețindu-se rapid spre casele învecinate.

Fără să stea pe gânduri, Ionică a intrat în curtea casei, iar la câțiva metri de foc a găsit-o pe proprietara casei, o femeie de 87 de ani. Nepoata femeii încerca să o ajute să ajungă mai repede departe de foc, însă bătrâna avea nevoie de cârje pentru a se deplasa și părea extrem de speriată. Imediat, polițistul a îndepărtat-o pe femeie de foc și a dus-o într-un loc sigur, asta în timp ce Laurențiu și câțiva vecini din sat au început să stingă focul pentru a nu se extinde la celelalte case, până la sosirea pompierilor.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar pagubele rămase în urma incendiului au fost relativ minore, arzând o anexă din curtea bătrânei.

Ionică este ajutor de șef de post la Postul de Poliție Vrani, un polițist tânăr, încadrat de câteva luni, dar care a dovedit ieri că are calitățile umane necesare pentru a face cinste acestei meserii.

Laurențiu este unul dintre cei care se ocupă ca polițiștii Inspectoratului să fie bine pregătiți profesional și să intervină în misiuni prin servicii polițienești de calitate. Acesta face parte din cadrul Biroului de Pregătire Profesională și are o experiență ca polițist, de peste 17 ani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.