Skip to main content

Video: Primele imagini de la încătușarea ucigașului de la Timișoara! Bărbatul și-ar fi recunoscut ambele crime

Bărbatul care i-a ucis pe cei doi pensionari din Timișoara, pentru 12.000 de lei, este audiat la această oră.

El a fost capturat în zona Gării de Nord, aproape de locul pe care polițiștii îl percheziționaseră cu câteva ore înainte.

Individul, în vârstă de 38 de ani, și-ar fi recunoscut ambele crime și urmează să fie reținut pentru 24 de ore.

„În urma activităților informativ-investigative desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Timiș sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în colaborare cu polițiștii de Investigații Criminale București, s-a reușit identificarea, depistarea și capturarea bărbatului de 38 de ani, bănuit de infracțiunea de omor calificat. A fost capturat în zona Gării de Nord, unde se ascundea. Putem spune că această capturare și depistare a bărbatului se datorează și sprijinului primit din partea cetățenilor, întrucât aceștia au semnalat, de fiecare dată, când vedeau o persoană care semăna cu bărbatul căutat„, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Până în urmă cu două luni, individul a fost vecin cu victimele sale, având un apartament închiriat în aceeași clădire, iar când a plecat, avea datorii la întreținere de peste 2.000 de lei.

În calitate de locatar al acelui imobil, își cunoștea victimele și știa că femeia era administrator, la fel cum știa și ziua în care aceasta încasa banii pentru cheltuieli, de la oamenii din bloc.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.