Skip to main content

Video: Primele imagini de la încătușarea ucigașului de la Timișoara! Bărbatul și-ar fi recunoscut ambele crime

Bărbatul care i-a ucis pe cei doi pensionari din Timișoara, pentru 12.000 de lei, este audiat la această oră.

El a fost capturat în zona Gării de Nord, aproape de locul pe care polițiștii îl percheziționaseră cu câteva ore înainte.

Individul, în vârstă de 38 de ani, și-ar fi recunoscut ambele crime și urmează să fie reținut pentru 24 de ore.

„În urma activităților informativ-investigative desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Timiș sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în colaborare cu polițiștii de Investigații Criminale București, s-a reușit identificarea, depistarea și capturarea bărbatului de 38 de ani, bănuit de infracțiunea de omor calificat. A fost capturat în zona Gării de Nord, unde se ascundea. Putem spune că această capturare și depistare a bărbatului se datorează și sprijinului primit din partea cetățenilor, întrucât aceștia au semnalat, de fiecare dată, când vedeau o persoană care semăna cu bărbatul căutat„, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Până în urmă cu două luni, individul a fost vecin cu victimele sale, având un apartament închiriat în aceeași clădire, iar când a plecat, avea datorii la întreținere de peste 2.000 de lei.

În calitate de locatar al acelui imobil, își cunoștea victimele și știa că femeia era administrator, la fel cum știa și ziua în care aceasta încasa banii pentru cheltuieli, de la oamenii din bloc.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.