Skip to main content

A fost capturat posibilul ucigaş al celor doi bătrâni din Timişoara!

La două zile de la dubla crimă care a şocat întreaga ţară, principalul suspect a fost prins de poliţişti.

Este vorba despre un bărbat care a intrat peste cei doi soţi în casă, i-a bătut cu sălbăticie, apoi i-a înjunghiat de mai multe ori.

Oamenii legii au reușit să stabilească un cerc de suspecți, iar în această după amiază, au descins la o adresă din zona Gării de Nord, unde aveau informații că s-ar ascunde ucigașul.

L-au prins în urmă puțin timp, nu departe de locul în care bănuiau că se ascunde.

Vă reamintim că scopul celor două crime înfiorătoare a fost jaful.

Ucigaşul a furat din casa victimelor, o borsetă în care erau 12.000 de lei, bani pe care femeia, care era administrator al blocului în care locuia, i-a adunat de la vecini, pentru întreţinere.

Bărbatul este dus în aceste momente la audieri, la IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.