Skip to main content

Video: Prima întâlnire Ciucă-Nica, după scandalul din PNL Timiş! Urmează o şedinţă cu uşile închise, la sediul organizaţiei judeţene

Tensiunile din PNL Timiş continuă, după demiterea lui Alin Nica din fruntea organizaţiei, dar şi dizolvarea Biroului Permanent Judeţean.

Noua conducere, în frunte cu preşedintele interimar, Vasile Blaga, ar fi trebuit să se întrunească aseară în şedinţă, însă doar vreo 20 de primari, din cei 43, au fost prezenţi.

Cel mai probabil, restul îşi arată solidaritatea faţă de Nica şi vor încerca să boicoteze, aşa cum au anunţau încă de săptămâna trecută, candidatura lui Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Primele imagini cu noul terminal de la Aeroportul Timişoara! Duminică dimineaţă va decola prima cursă Schengen

Cert este că astăzi, va mai avea loc o încercare. Edilii din judeţ au fost convocaţi la o şedinţă pentru care ora a ost modificată de mai multe ori.

Iniţial, trebuia să aibă loc la 13:00, apoi la 13:30, după care s-a revenit la ora 13:00, iar în această dimineaţă, întâlnirea a fost devansată pentru ora 12:00.

La şedinţă va fi prezent şi Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, care a participat astăzi şi la inaugurarea noului terminal de Plecări Externe, de la Aeroportul Timişoara.

Aici s-a întâlnit cu Alin Nica, pe care l-a demis la începutul acestei săptămâni.

Cei doi au schimbat doar câteva cuvinte, iar Ciucă s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A încercat să mascheze tensiunile dintre ei, a fost jovial, i-a zâmbit lui Alin Nica şi chiar l-a bătut prieteneşte pe umăr.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.