Skip to main content

VIDEO Prăpăd în vestul țării! Acoperișuri smulse, copaci puși la pământ și cabluri de curent rupte, după rafale de vânt puternic

Vântul puternic a făcut prăpăd în vestul țării! Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe situații, după ce rafalele au smuls acoperișuri de pe blocuri și au pus copaci la pâmânt.

În urma rafalelor puternice, pompierii hunedoreni au fost solicitați prin să intervină în în mai multe situații. În municipiul Deva, pe strada Moților, un arbore a căzut peste cablurile de curent electric. În localitatea Câmpu lui Neag, un brad căzut a rupt firele de curent electric, iar în Vulcan, un arbore a căzut peste un autoturism parcat în vecinătatea unui parc.

În localitatea Lupeni, bucăți din acoperișul unui bloc dislocate de rafalele de vânt au căzut peste acoperișul unui alt bloc din apropiere. La acest caz pompierii intervin cu două autospeciale, autoscara mecanică și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Vă reamintim faptul că județul Hunedoara se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu până în această seară la orele 22.00. În zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h.

Codul galben este în vigoare până mâine dimineață la ora 10.00

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.