Skip to main content

Trio-ul Petricevic – Pesic – Markovic, în staff-ul tehnic şi pentru sezonul 2024/2025, la SCM Timişoara!

Echipa timişoreană de baschet va continua cu același staff tehnic pe care l-a avut în sezonul 2023/2024.

Dragan Petricevic va fi antrenor principal, având un contract în derulare. El va începe al treisprezecelea sezon în baschetul timișorean, în trei mandate: primul a fost între 2006 și 2011, apoi a revenit la mijlocul ediției 2013-2014 și a antrenat până în toamna anului 2015, iar al treilea se derulează din 2019 încoace. Dragan Petricevic este antrenorul care a adus în Timişoara, Cupa României în anii 2010 și 2015.

Milos Pesic se va afla la al doilea sezon ca antrenor secund, după ce a semnat un contract nou. Pesic a fost jucător al echipei alb-violete la cele două trofee, din 2010 și 2015.

Nenad Markovic va continua să fie scouter și antrenor secund. Și el a semnat un contract nou și duce mai departe o colaborare de aproape două decenii cu Dragan Petricevic, atât ca jucător, cât și ca membru al staff-ului tehnic.

Cu această formulă pe bancă, SCM Timișoara a fost la câteva secunde de câștigarea ediției 2023/2024 a Alpe Adria Cup.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.