Skip to main content

VIDEO Pizzerie din Timișoara, închisă temporar și amendată de OPC cu 15.000 de lei! Gândacii mergeau prin bucătărie

Gândaci și mizerie, în bucătăria unei pizzerii din mall-ul din Calea Șagului.

Inspectorii OPC au dat curs unei reclamații, iar ceea ce au găsit a depășit chiar și așteptările lor. Vizat a fost Restaurantul Pizza Hut din Shopping City Timișoara, iar neregulile descoperite au fost multiple.

Mai exact, în spațiul de igienizare a veselei, atât pe mașina de spălat vase, pe jos, pe pereți, cât și în imediata apropiere a vaselor igienizate era plin de gândaci de bucătărie, care se plimbau în voie.

Tăvile utilizate pentru coacerea blatului de pizza erau neigienizate corespunzator, pastrate unele peste altele, innegrite de arsura si cu depuneri consistente de grasimi intarite și resturi alimentare. Inspectorii OPC mai spun că pe suprafata aluatului preparat, existau impurități rezultate din neigienizarea corecta a tăvilor și resturi de la alte preparate.

Materiile prime, precum faina, brânza, mezeluri și diverse sosuri erau lipsite de elemente de identificare-caracterizare necesare determinarii conformității acestora.

Totodată, inspectorii OPC au descoperit produse pentru spălarea automată a vaselor care aveau imprimate pe ambalat data 12/12/2022 fără a exista mențiuni pe produs cu privire la termenul de valabilitate sau data fabricaiei.

Societatea SC AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, care deține lanțul de pizzerii Pizza Hut a fost amendată cu 15.000 lei și s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor pană la remedierea deficiențelor constatate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.