Skip to main content

VIDEO Pizzerie din Timișoara, închisă temporar și amendată de OPC cu 15.000 de lei! Gândacii mergeau prin bucătărie

Gândaci și mizerie, în bucătăria unei pizzerii din mall-ul din Calea Șagului.

Inspectorii OPC au dat curs unei reclamații, iar ceea ce au găsit a depășit chiar și așteptările lor. Vizat a fost Restaurantul Pizza Hut din Shopping City Timișoara, iar neregulile descoperite au fost multiple.

Mai exact, în spațiul de igienizare a veselei, atât pe mașina de spălat vase, pe jos, pe pereți, cât și în imediata apropiere a vaselor igienizate era plin de gândaci de bucătărie, care se plimbau în voie.

Tăvile utilizate pentru coacerea blatului de pizza erau neigienizate corespunzator, pastrate unele peste altele, innegrite de arsura si cu depuneri consistente de grasimi intarite și resturi alimentare. Inspectorii OPC mai spun că pe suprafata aluatului preparat, existau impurități rezultate din neigienizarea corecta a tăvilor și resturi de la alte preparate.

Materiile prime, precum faina, brânza, mezeluri și diverse sosuri erau lipsite de elemente de identificare-caracterizare necesare determinarii conformității acestora.

Totodată, inspectorii OPC au descoperit produse pentru spălarea automată a vaselor care aveau imprimate pe ambalat data 12/12/2022 fără a exista mențiuni pe produs cu privire la termenul de valabilitate sau data fabricaiei.

Societatea SC AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, care deține lanțul de pizzerii Pizza Hut a fost amendată cu 15.000 lei și s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor pană la remedierea deficiențelor constatate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.

Topul Firmelor din Județul Timiș, ediție aniversară! Când are loc evenimentul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 30-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul noului an universitar 2023-2024 printr-o ceremonie de excepție, avându-l ca invitat special pe celebrul romancier și eseist francez, Pascal Bruckner.

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Muzeul Național al Banatului și Asociația Inițiativă în Educație au pregătit pentru cei interesaţi de univers, o expoziţie inedită, care va fi vernisată miercuri, 4 octombrie, de la ora 17:00.