Skip to main content

Final de anchetă, în cazul flagrantului de 15.000 de euro, de la un mall din Timişoara! Ce au decis procurorii DNA?

Procurorii DNA Timişoara au finalizat cercetările în cazul bărbatului prins în flagrant, în parcarea subterană a unui mall din Timişoara, în timp ce primea o şpagă de 15.000 de euro.

Acţiunea în forţă a avut loc la mijlocul lunii decembrie 2023, atunci când individul s-a întâlnit cu o femeie care avea un proces civil la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Contra sumei de 15.000 de euro, bărbatul i-a promis acesteia că o va ajuta să obţină o sentinţă favorabilă, doar că femeia i-a anunţat pe cei de la DNA.

CITEŞTE ŞI: Dirijorul coloanei sonore a filmului premiat cu Oscar „Promising Young Woman” și „Guardians of the Galaxy 3”, pe scena Sălii Capitol

Prins cu întreaga sumă asupra sa, bărbatul a fost dus la audieri, iar ulterior, arestat preventiv, pentru trafic de influenţă.

Acum, bărbatul a fost trimis în judecată, iar anchetatorii le cer judecătorilor de la Tribunalul Timiş şi prelungirea arestului preventiv.

“În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut, în esență, următoarea stare de fapt:

În perioada septembrie – decembrie 2023, inculpatul ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 25.000 euro, pentru a-și trafica presupusa influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor judecători și că-i va determina pe aceștia să dispună o soluție favorabilă într-un dosar civil, de care era interesat martorul.

În contextul menționat mai sus, la data de 14 decembrie 2023, în incinta unui mall din Timișoara, inculpatul ar fi primit o primă tranșă de 15.000 de euro din suma pretinsă inițial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiș cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză„, transmite DNA Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă dispărută, de la o şcoală din Timişoara! Poliţiştii au demarat, de urgenţă, o anchetă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.